Storyn och villkor

STORYN

I oändlighet, hur kraftfullt låter inte det?


När jag och min man gifte oss fortsätter livet naturligtvis precis som vanligt. Det enda som blev skillnad är att vi lovat varandra att fortsätta leva tillsammans, älska varandra och hitta en balans livet där båda får växa vidare med hjälp av varandra. Våra bröllopsdagar är perfeka stunder för att uppleva speciella ögonblick, milstolpar, testa nytt och prata om den gemensamma framtiden. Det var i den förståelsen min man fick träffa på det första Bröllopsåret. För att jag saknade den perfekta gåvan som visar uppskattning av kärlek och en gemensam stund. Bröllopsår hjälper oss att fira och hylla kärleken genom vackra posters.

Vad är ett Bröllopsår?


Bröllopsårs posters är perfekta för en romantisk gåva eller som en inspirationskälla i hemmet. Med Bröllopsårs breda sortiment hittar ni det motiv som passar er för året ni firar bröllopsdag. Postern kan köpas när som helst under året och behöve rinte vara kopplad till årsdagen för att fungera optimalt. Bröllopsår värnar om att varje dag firas.


Partnerbrevet ingår även med postern och det går att välja till utifall ni vill ha handskrivna namn på postern.


Önskar en annan beställning


Söker du ett annat motiv eller färgskala? Kontakta Bröllopsår via mail så undersöker vi utifall det handlaar om ett original eller "jag hittar inte mitt Bröllopsår".


Vilket år firar vi?


Undersök detta under fliken: Om Bröllopsår.


Hur köper jag ett Bröllopsår?


Gå in på beställningssidan via "posters" och klicka på det år ni firar. Otast finns den att välja på i färg eller svartvitt. Finns inte året ritat? Klicka på rutan som benämner "jag hittar inte mitt Bröllopsår" och fyll i rutan vilket du söker.


Får jag se motivet först?


Alla motiv finns ännu inte ritade. Finns inte ert så blir det en del av överaskningen. Här går det att beställa i ungefär vilken kulör ni önskar.


Illustratör


Skapare av motiven är Therése Braag. Följes via sociala medier via @therese.Illustration


Ram/klämma


Ingår ej i beställningen. Alla hem är olika i inredning och tycke.


Kvalité och storlek


Bröllopsårs posters är utskrivna i styvt miljövänligt papper 200g och har god färgkvalité. Ursprungliga måtten är 30x40 cm eller 13x18 cm.


Frakt


Bröllopsår betalar frakten i förväg därför ingår det i priset.


Leveranstid


Utskrifter görs bestämda perioder därför varierar leveranserna ca 1 vecka. Görs en specialbeställning eller en ny beställning av motiv räkna med 2-4 veckor.


Hur skickas paketet?


Paketet levereras med hårt emballage via Postnord. Pga posterns storlek hamnar paketet ofta via ombud och signalerar via spårning till nämnt telefonnummer / mailadress.


Ångerrätt?


Bröllopsår är vid beställning bindande. Är paketet skadat så mailas ett foto också kommer vi överens om ny leverans. 


Fler frågor?


Kontakta Bröllopsår på: info@brollopsar.se

Har du hört om: Vi firar bomullsbröllop eller frasen: vi firar 25 års jubileum? Bröllopsårs motiv är skapade med hjälp av dessa Bröllopsår. När ett Bröllopsår beställs skickas även Partnersbrevet med. I Partnersbrevet kan ni läsa om varför motivet blev valt och designat för att passa ert Bröllopsår. Bifogat medföljer också några frågor som är kopplat till året. Frågorna kan med fördel användas som samtalsunderlag och sparas på baksidan av tavlan. Det blir en liten samling av tankar, drömmar, inspiration och milstolpar.