Om Bröllopsår

VAD INNEBÄR DET ATT BESTÄLLA

ETT BRÖLLOPSÅR?

Bröllopsår är en unik present där illustrationerna får ta en plats i varje äktenskaps hem. Motivet visar parets bröllopsår i form av en skir akvarellmålning skapad av Thérese Braag. En perfekt present till par med ett bröllopsdatum och till vänner som firar bröllopsdagar! Printen är en påminnelse om den tid paret ger varandra dagligen. Med printen skickas också partnerbrevet. Det innehåller en text om motivet och sedan några frågor som paret tillsammans kan reflektera kring.


Vissa motiv går att se i förväg och framför allt manér. Vissa motiv finns inte skapta och blir därför under beställning och därmed en underbar överraskning om att också få vara första paret om ett nytt motiv.   

Bröllopsåret sätts i egen ram eller hängt i egen klämma eftersom varje hem inreds olika. Bröllopsåret ger äktenskapet en föränderlig tavla, där framsidan byts ut varje år. Standardverket är 30x40cm och en variant finns  i 13x18cm för dem som önskar sätta varje år bredvid varandra intill en tavelvägg.


Alla äktenskapsår kallas för olika element. Bomulls-år, pappers-år, trä-år, och vem har inte hört talas om jubileumsåren silver-bröllop och guld-bröllop? kontakta : info@brollopsar.se för att ta reda vilket år ni firar.


Bröllopsår skapar en central plats i äktenskapens hem. De inbjuder till goda möjligheter av gemensamma stunder då  drömmar och ökad förståelse kan skapas och filtreras.

logotyp
äktenskap original
logotyp

Detta är bara så kul!

Att få skapa motiv åt par som firar Bröllopsdagar.

Hela året bör man åt varandra ge tid och reflektion.

Tillsammans önska och tro över ett kommande år, är magiskt.

Kanske kommer det fram nya drömmar, gemensamma och individuella behov.

Det är iallafall min förhoppning.

Therése Braag